Chalet leverancier

✔ Alles op maat gemaakt
✔ Beheer van A tot Z
✔ Hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar een professionele chalet leverancier? Wij helpen u graag. Duntep is leverancier en expert op het gebied van duurzaam bouwen. Wij bestaan al meer dan een halve eeuw en in deze tijd hebben wij veel kennis op het gebied van bouwen op maat verzameld, zoals het bouwen van stacaravans, chalets en mantelzorgwoningen. Bezoek onze showroom in Staphorst, vlak bij Zwolle.

Wij zijn uw chalet leverancier

U kunt bij ons verschillende soorten chalets aanvragen die voldoen aan uw wensen. De chalets zijn onderverdeeld in verschillende modellen en binnen ieder specifiek model heeft u veel mogelijkheden. Zo kunt u onder andere kiezen voor een L-vormige bungalow of een rietgedekte vakantiewoning. Als chalet leverancier helpen we u graag mee met het realiseren van uw droomchalet. We bouwen samen aan de toekomst. Wilt u ons liever inschakelen om een chalet voor u op maat te bouwen? Ook dat is mogelijk.

Wij bouwen nog meer

Als chalet leverancier zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van chalets, maar u kunt kiezen uit nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten bouwen van een mantelzorgwoning, maar ook voor privé sanitair in uw park.

Neem nu contact met ons op!

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over een van onze diensten of over de prijzen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0522 441372 en per e-mail via info@duntep.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en helpen we u verder met al uw vragen.

Modellen

Duntep bungalows en chalets zijn onderverdeeld in 7 modellen. Echter binnen één specifiek model zijn er heel veel mogelijkheden. Van een L-vormige bungalow tot een rietgedekte vakantiewoning.  Wij maken waar u van droomt.