Bungalows/Chalet

Onze bungalows en chalets zijn onderverdeeld in diverse modellen. Binnen één specifiek model zijn er heel veel mogelijkheden. Van een L-vormige bungalow tot een rietgedekte vakantiewoning, wij maken waar u van droomt.

Kenmerken Duntep

Wat kenmerkt Duntep?

Wanneer u uw mantelzorgwoning besteld bij Duntep, dan weet u 1 ding zeker. U hoeft niks meer te regelen. Want Duntep zorgt namelijk voor de bouw, transport, plaatsing en aftersales van de mantelzorgwoning. We hebben een eigen chauffeur en een eigen team dat de chalets plaatst. Daarnaast proberen we altijd mee te denken met onze klant. Benieuwd waarin wij proberen onderscheidend in te zijn?

Bekijk de kenmerken

Vraag een brochure aan

en maak kennis met Duntep mobiele bungalows

Laat u inspireren door onze verschillende bungalows en chalets, samengevoegd in een prachtige map. Zo kunt u thuis volop dromen over een tweede woning. De brochure ontvangt u kosteloos en er zitten geen verplichtingen aan.

Aanvragen

Het proces binnen Duntep

Bij Duntep mobiele bungalows werken enkel specialisten die iedere dag met passie werken aan de realisatie van een tweede woning om van te dromen. Een kwalitatief vakantieverblijf waar u heerlijk kan genieten. Onze werknemers zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent.

 

Van ontwerp, productie tot transport, alles in eigen huis

De kracht van Duntep is het aanbieden van de totaalservice. We beginnen bij een ontwerp van uw droom. De ideeën zetten wij om in een 3d-ontwerp waarna onze specialisten u meenemen op uw droomreis door onze showroom. Onze showroom biedt alles op gebied van aankleding en inrichting van uw tweede woning. Van wand- en gevelbekleding tot vloeren en sanitair! Na het inventariseren van de wensen en behoeften, wordt uw droomwoning gebouwd, getransporteerd en geplaatst door Duntep. Als kers op de taart wordt de service en onderhoud ook nog door Duntep uitgevoerd indien de klant dit wenst.

Ontwerpfase

Allereerst worden de ideeën globaal besproken. Vervolgens laten wij zien wat we kunnen bouwen en hoe we bouwen. Vervolgens gaan we om tafel zitten en bespreken we de wensen. Dit wordt allemaal genoteerd en na het gesprek gaat onze adviseur/verkoper er mee aan de slag. Het is aan hem/haar om de wensen van de klant te vertalen tot een ontwerp welke onze tekenaars kunnen uittekenen. De rol van de verkoper is cruciaal in het ontwikkelen van een bepaald model.

Teken- en calculatie-fase

Als de tekenaar de tekening heeft afgerond is de verkoper weer aan zet. In samenspraak met de klant passen ze vaak meerdere dingen aan en wijzigen ze het een en ander. Ook wordt er in deze fase op hoofdlijnen de materiaalkeuze gedaan van de chalet.

Deze wijzigingen worden dan weer aangepast door de tekenaar. Vervolgens gaat de tekening in combinatie met de gekozen materialen (tot dusver) naar de calculatie. De calculator is verantwoordelijk voor de prijsopbouw en dat de gekozen materialen ook daadwerkelijk nog geleverd kunnen worden. Als de prijs bekend is gaat de verkoper weer met de klant om tafel.

Afrondingsfase

Tijdens zo’n gesprek wordt ingegaan op het ontwerp, de prijs, de afname,de levertijd en tot slot de kleurstelling van de chalet. Naar aanleiding van dit gesprek wordt vaak de tekening nog gewijzigd naar een laatste versie. Eveneens veranderd de prijs naar aanleiding van de wijzigingen in de tekening. Wanneer dit alles besproken is volgt er een akkoord en wordt de productieplanning gevuld met de chalets

Productiefase

De chalets worden ingepland op de planning en de werkvoorbereiding gaat van start. De werkvoorbereiding bereid de inkoop van materialen voor en zorgt er voor dat de jongens uit de productie alle informatie hebben om de chalet te bouwen zoals de klant deze had gewenst. Het stukje inkoop valt binnen Duntep ook onder werkvoorbereiding, evenals het transport en plaatsen van de chalets.  Wanneer alles voorbereid is wordt de chalet gebouwd. Dit duurt globaal zo’n 4 weken per chalet. Echt een prachtig gezicht om te zien.