Bungalow/chalet

Onze bungalows en chalets zijn onderverdeeld in 7 modellen. Binnen één specifiek model zijn er heel veel mogelijkheden. Van een L-vormige bungalow tot een rietgedekte vakantiewoning, wij maken waar u van droomt.

Onze modellen

Onze chalets en bungalows bestaan uit verschillende modellen. Gaan uw wensen uit naar een L-vorm of een recht model? Wilt u aanpassingen doen aan uw chalet (vloerverwarming, zonnepanelen)? De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons!

Vraag een brochure aan

en maak kennis met Duntep mobiele bungalows

Laat u inspireren door onze verschillende bungalows en chalets, samengevoegd in een prachtige map. Zo kunt u thuis volop dromen over een tweede woning. De brochure ontvangt u kosteloos en er zitten geen verplichtingen aan.

Aanvragen

Wij bouwen uw chalet of bungalow

Bij Duntep mobiele bungalows werken enkel specialisten die iedere dag met passie werken aan de realisatie van een tweede woning om van te dromen. Een kwalitatief vakantieverblijf waar u heerlijk kan genieten. Onze werknemers zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent.

 

Van ontwerp, productie tot transport, alles in eigen huis

De kracht van Duntep is het aanbieden van de totaalservice. We beginnen bij een ontwerp van uw droom. De ideeën zetten wij om in een 3d-ontwerp waarna onze specialisten u meenemen op uw droomreis door onze showroom. Onze showroom biedt alles op gebied van aankleding en inrichting van uw tweede woning. Van wand- en gevelbekleding tot vloeren en sanitair! Na het inventariseren van de wensen en behoeften, wordt uw droomwoning gebouwd, getransporteerd en geplaatst door Duntep. Als kers op de taart wordt de service en onderhoud ook nog door Duntep uitgevoerd indien de klant dit wenst.