Lodge

Een lodge laten bouwen komt steeds meer in trek, aangezien vakantiegangers kiezen voor een verblijf in een trekkershut of lodge. Dit is een kleinere chalet, maar wel van alle standaard benodigdheden voorzien, zoals een wc, keuken en indien gewenst zelfs een badkamer. Een lodge kenmerkt zich door de beperkte ruimte, waar bewust voor gekozen is. Hierdoor is het ideaal voor vakanties waarbij u veel buiten bent. Wandel-, fiets- en natuurliefhebbers zijn een zeer geliefde bezoeker van een trekkershut. Wanneer u kiest om te werken met Duntep uit Staphorst, nabij Zwolle, dan kiest u voor vele mogelijkheden.

Lodge bouwen: niks te veel, maar toch comfort

De lodge vakantieverblijven die wij bouwen, zijn voorzien van goede isolatie en optioneel te voorzien van een verwarming, zodat ook in de winterperiode het prima vertoeven is. De Lodges zijn standaard voorzien van een vinylvloer, welke gemakkelijk te reinigen is. De badkamer is bekleed met vochtbestendig vinylbehang. De lodge is verkrijgbaar in verschillende kleuren, varianten en vormen.

Wanneer u meer luxe wenst, dan voorzien wij u ook van de bouw van een chalet. Ook voor de bouw van een recreatiewoning kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op >

Vraag een brochure aan of vraag naar een offerte

en maak kennis met Duntep Mobiele Bungalows

Wanneer u een gratis brochure aanvraagt voor het laten bouwen van de lodge, maakt u kennis met Duntep Mobiele Bungalows. Wilt u meer informatie over het laten bouwen van een lodge of heeft u misschien interesse in het huren van een chalet in Duitsland of een ander land? Vraag onze gratis brochure aan of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor vragen of opmerkingen over het laten bouwen van een lodge kunt u ook te allen tijde contact met ons opnemen via het contactformulier of door ons te bellen naar 0522 441372. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@duntep.nl. Of bekijk ons antwoord op de meest gestelde vragen.

Aanvragen