Vakantiechalet kopen

Stelt u zich eens voor: de ideale vakantiechalet die helemaal naar uw wensen is ontworpen en gebouwd. Een plek waar u altijd naar terug kunt keren, uw eigen oase van rust en comfort. Of misschien bent u een vakantieparkbeheerder die droomt van een park vol met maatwerkchalets, waarmee u uw gasten écht iets extra’s kunt bieden. Bij Duntep maken we deze dromen werkelijkheid. Met meer dan 61 jaar ervaring in de chaletbouw staan we bekend om het creëren van prachtige, comfortabele en energiezuinige vakantiechalets op maat, waarbij we een uitgebreide service van A tot Z bieden. Lees meer en bekijk ons aanbod, of neem direct contact op om uw droomvakantiechalet te kopen. Duntep maakt uw visie werkelijkheid.

Stuur ons een berichtje

Modellen die geschikt zijn als zorgchalet

De modellen kunnen volledig naar uw wens en behoefte gebouwd worden. Deze zorgchalets voldoen veelal aan de eisen van een mantelzorgwoning, waardoor het de ideale oplossing is wanneer u verlegen zit om een tijdelijke woonoplossing voor de zorgbehoevende(n).

Vele vakantiechalets beschikbaar

Snel en efficiënt

Of u nu een enkel vakantiechalet wilt of een heel vakantiepark wilt voorzien, Duntep zorgt voor een snelle en efficiënte oplevering. Ons vakmanschap en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat uw chalet snel gebouwd, geplaatst en aangesloten kan worden. Al deze stappen nemen wij trouwens graag op ons. Verderop vertellen we meer over onze chaletservice van A tot Z.

 

Vakantiechalet op maat kopen?

Bij Duntep is maatwerk de sleutel tot het verwezenlijken van uw droomchalet. Kies uit een van onze basismodellen als startpunt en perfectioneer het met uw eigen ideeën. Of begin helemaal vanaf nul en ontwerp samen met ons uw volledig unieke vakantiechalet. Uw wensen en behoeften zijn onze prioriteit en ons gekwalificeerde personeel is er om ervoor te zorgen dat uw vakantiechalet precies is zoals u het voor ogen heeft.

Vraag GRATIS uw brochure aan

Wilt u alles ontdekken over de fantastische opties voor een op maat gemaakt vakantiechalet dat wij voor u kunnen realiseren? Vraag dan onze vakantiechaletbrochure aan. Deze brochure zit boordevol nuttige informatie en inspiratie voor een knus vakantieverblijf in de natuur, met onder andere plattegronden, voorbeelden, voordelen, richtlijnen en nog veel meer.

Aanvragen

Vele modellen beschikbaar

Inspiratie bij Buitenplaats Oudendijke

Wilt u enkele van onze prachtige op maatwerk chalets in actie zien? Neem een kijkje op de website van Buitenplaats Oudendijke, waar het hele park vol staat met Duntep chalets. Dit is een uitstekend voorbeeld van wat we voor u kunnen bereiken.

 

Alles onder één dak

Bij Duntep heeft u letterlijk alles onder één dak. Wij rusten uw vakantiechalet uit met alles wat u nodig heeft en wenst. We bieden diverse opties in materialen, indeling, sanitair, isolatie en energievoorziening om uw chalet aan te passen aan uw wensen. En als het gaat om de bouw en levering, zorgen wij voor alles – van transport en plaatsing binnen Europa tot het aansluiten van voorzieningen en onderhoud. We betrekken u echter in het hele proces. Uw inbreng is namelijk cruciaal voor ons, omdat we bezig zijn met het realiseren van uw droomchalet.

 

Ontwerp uw vakantiechalet vanuit een basismodel

Bij Duntep heeft u grote keuzevrijheid in het ontwerpen van uw vakantiechalet. U kunt beginnen met een van onze beproefde basismodellen en deze aanpassen aan uw wensen. De wandbekleding, ramen, deuren en het interieur kunnen volledig worden aangepast. Als alternatief kunt u ook helemaal vanaf nul beginnen en samen met ons een 100% uniek vakantiechalet ontwerpen. Bij Duntep bent u de architect van uw vakantieparadijs.

 

Nu een maatwerk vakantiechalet kopen

De combinatie maatwerk en snelheid is bijzonder in de chaletbouw. Vaak gaat het om snelle, modulaire bouw óf een vakantiechalet op maat met een forse wachttijd. Zo niet bij Duntep: wij zijn in staat om zeer snel maatwerk vakantiechalets te realiseren, van enkele particuliere onderkomens tot en met projectbouw voor vakantieparken. Ontdek de mogelijkheden en realiseer uw droomvakantiechalet met ons. Laat Duntep uw visie werkelijkheid maken!