Vakantiewoning laten bouwen

Wij bouwen uw vakantiewoning

Wilt u uw vakantie doorbrengen in de vakantiewoning uit uw dromen? Dan bent u bij Duntep BV uit Staphorst aan het juiste adres. Wij zijn met een ervaring van ruim 60 jaar chaletbouw in staat om uw vakantiewoning naar eigen wens te bouwen. Bij ons zit u niet aan standaard modellen vast, maar hebt u zelf inbreng; van de afmetingen van de chalet tot aan de kleur van de gordijnen toe.

Wat is vakantie? Wij denken dat dat vooral rust is. Daarom bouwen wij de vakantiewoning die voor u een echt rustpunt is. Even rust pakken in een Duntep chalet. Dat is vakantie.

Het woord droomwoning klinkt abstract. Toch kunnen we samen een heel eind komen. Neem daarom bij interesse contact met ons op. Ook is het raadzaam om, geheel vrijblijvend, extra informatie aan te vragen, online of per post.

Wenst u een aantal voorbeelden te bekijken, bezoek dan parken als de Kleine Belties, Zandstuve, Buitenplaats Oudendijke of de Vechtoever eens. Wellicht kunt u hier genoeg inspiratie op doen met betrekking tot de mogelijkheden

Wij hebben o.a. aan deze parken geleverd

Contact

Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen

U kunt ons bereiken door op onderstaande knop te klikken.

Ook kunt u online een informatie brochure aanvragen inclusief een prijslijst.

Vraag een brochure + prijslijst aan

 

Neem contact met ons op