Stacaravan bouwen

✔ Alles op maat gemaakt
✔ Beheer van A tot Z
✔ Hoogwaardige kwaliteit

Wilt u een stacaravan laten bouwen? Bij Duntep helpen we u graag! Wij zijn expert op het gebied van caravanbouw. Daarnaast hebben wij over de afgelopen 60 jaar enorm veel kennis en ervaring verzamelend in bouw, waardoor u altijd kunt rekenen op onze expertise op het gebied van caravanbouw.

De mogelijkheden van uw stacaravan laten bouwen

Bent u benieuwd naar het laten bouwen van een stacaravan? Wij helpen u op het gebied van caravanbouw en wij denken dan ook graag met u mee. De mogelijkheden voor caravanbouw zijn eindeloos. U kunt namelijk kiezen voor een rechthoekige vorm of een L-vorm, een plat dak, een extra verdieping, robuust of romantisch. Kortom: voor iedereen is er wat wils. Wij kijken mee vanuit een constructief en technisch oogpunt en geven u dan ook zowel praktische als creatieve suggesties. Een nieuw perspectief biedt namelijk altijd nieuwe mogelijkheid of oplossingen. Naast het laten bouwen van uw stacaravan, kunt u bij ons ook terecht voor de bouw van mantelzorgwoningen. Ook voor de bouw van bungalows helpen wij u graag.

Neem nu contact met ons op!

Vraag gerust een offerte aan

Heeft u interesse in het laten bouwen van een mooie stacaravan? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor caravanbouw. Mocht u een vraag hebben over de caravanbouw? Laat het ons dan ook weten. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0522 441372 of een e-mail te sturen naar info@duntep.nl. U kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken in Staphorst, vlak bij Zwolle. Daar kunt u zich laten inspireren door alle mogelijkheden voor het laten bouwen van uw stacaravan.

Modellen

Duntep bungalows en chalets zijn onderverdeeld in 7 modellen. Echter binnen één specifiek model zijn er heel veel mogelijkheden. Van een L-vormige bungalow tot een rietgedekte vakantiewoning.  Wij maken waar u van droomt.