Kwaliteit

Een mobiele bungalow of chalet is meer dan alleen een onderkomen en meer dan een verblijf voor het weekend. Om het gehele jaar van het comfort en de sfeer te kunnen genieten, staat Duntep daarom als een huis voor de kwaliteit van haar mobiele bungalows en chalets. In een eigen productiehal maken vakmensen gebruik van een modern machinepark, waardoor een hoogwaardig eindresultaat wordt gegarandeerd. En met gebruik van degelijke materialen wordt er een hoge isolatiewaarde bereikt en hebben onze mobiele bungalows en chalets een lange levensduur. Met recht is dan ook te zeggen: van een mobiele bungalow van Duntep geniet u een leven lang.

 

Eén aanspreekpunt voor uw mobiele bungalow

Naast het bouwen van kwalitatief hoogwaardige bungalows en chalets, kunt u bij ons ook rekenen op een uitstekende service. Volgens Duntep is uw mobiele bungalow of chalet namelijk pas echt af als deze volledig naar uw tevredenheid is gebouwd.

Voor ons geldt: afspraak is afspraak. Wij vinden het belangrijk dat u tijdens de bouw en (op)levering één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen.

Interieurimpressie keuken

 

 

 

Naast chalet- en bungalowbouw zorgen wij tevens voor eigen vervoer en plaatsing, waarbij we beschikken over een professioneel Serviceteam. Dit Serviceteam zal zorg en verantwoording voor u dragen over het gehele proces van bouw tot plaatsing.

 

Daarom een Duntep:

  • Hoge kwaliteit in bouwen
  • Aanpassingen en maatwerk mogelijk
  • Eigen transportmaterieel
  • Één aanspreekpunt voor al uw vragen